diplomski rad
Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja

Čeple, Dunja (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Čeple, D. (2017). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, D. (2017). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple D. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 31.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

D. Čeple, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.