master's thesis
Change of physico-chemical properties of Slavonian ham during salting

Dunja Čeple (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document...

Čeple, D. (2017). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, D. (2017). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple D. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

D. Čeple, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607