master's thesis
Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja

Čeple, Dunja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Čeple, D. (2017). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple, D. (2017). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Čeple D. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 April 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

D. Čeple, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607

Please login to the repository to save this object to your list.