prikaz prve stranice dokumenta Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja

Crnčan, Marin
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Crnčan, M. (2017). Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan, Marin. "Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan, Marin. "Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan, M. (2017). 'Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan M. Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

M. Crnčan, "Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.