diplomski rad
Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja

Ivana Ivić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Citirajte ovaj rad

Ivić, I. (2014). Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583305

Ivić, Ivana. "Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583305

Ivić, Ivana. "Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583305

Ivić, I. (2014). 'Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583305

Ivić I. Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583305

I. Ivić, "Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583305

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.