završni rad
Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke

Franciska Jakić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Jakić, F. (2014). Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206770

Jakić, Franciska. "Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206770

Jakić, Franciska. "Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206770

Jakić, F. (2014). 'Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206770

Jakić F. Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206770

F. Jakić, "Funkcionalne komponente hrane i karcinom dojke", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206770