diplomski rad
Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica

Nina Jager (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Jager, N. (2017). Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049

Jager, Nina. "Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049

Jager, Nina. "Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049

Jager, N. (2017). 'Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049

Jager N. Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049

N. Jager, "Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049