Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Knezović, M. (2014). Utjecaj aktiviteta vode, temperature i timola na rast odabranih vrsta plijesni roda Aspergillus (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:101717
Knezović, Mirna. "Utjecaj aktiviteta vode, temperature i timola na rast odabranih vrsta plijesni roda Aspergillus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:101717
Knezović, Mirna. "Utjecaj aktiviteta vode, temperature i timola na rast odabranih vrsta plijesni roda Aspergillus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:101717
Knezović, M. (2014). 'Utjecaj aktiviteta vode, temperature i timola na rast odabranih vrsta plijesni roda Aspergillus', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:101717
Knezović M. Utjecaj aktiviteta vode, temperature i timola na rast odabranih vrsta plijesni roda Aspergillus [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:101717
M. Knezović, "Utjecaj aktiviteta vode, temperature i timola na rast odabranih vrsta plijesni roda Aspergillus", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:101717