Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Rečić, M. (2014). Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912
Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912
Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912
Rečić, M. (2014). 'Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912
Rečić M. Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912
M. Rečić, "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912