diplomski rad
Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like

Rečić, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Rečić, M. (2014). Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, M. (2014). 'Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić M. Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

M. Rečić, "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.