master's thesis
Comparison of dietary intake of bakery products in Dalmatia and Lika adult population

Maja Rečić (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition
Cite this document...

Rečić, M. (2014). Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, M. (2014). 'Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić M. Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

M. Rečić, "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912