Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima

Josipa Jelić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Jelić, J. (2017). Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919

Jelić, Josipa. "Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919

Jelić, Josipa. "Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919

Jelić, J. (2017). 'Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919

Jelić J. Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919

J. Jelić, "Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919