Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline

Matea Liška (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Liška, M. (2017). Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška, Matea. "Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška, Matea. "Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška, M. (2017). 'Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška M. Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

M. Liška, "Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319