prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline

Liška, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Liška, M. (2017). Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška, Matea. "Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška, Matea. "Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška, M. (2017). 'Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Liška M. Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 March 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

M. Liška, "Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:689319

Please login to the repository to save this object to your list.