Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija

Roberto Ukić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Ukić, R. (2017). Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:241570

Ukić, Roberto. "Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:241570

Ukić, Roberto. "Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:241570

Ukić, R. (2017). 'Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:241570

Ukić R. Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:241570

R. Ukić, "Arginin - uloge u organizmu, prehrambeni izvori i suplementacija", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:241570