završni rad
Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane

Jelena Lijić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Lijić, J. (2017). Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, Jelena. "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, Jelena. "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, J. (2017). 'Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić J. Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

J. Lijić, "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590