prikaz prve stranice dokumenta Kvazivitamini
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvazivitamini

Tokić, Mirna
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Tokić, M. (2017). Kvazivitamini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000950

Tokić, Mirna. "Kvazivitamini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000950

Tokić, Mirna. "Kvazivitamini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000950

Tokić, M. (2017). 'Kvazivitamini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000950

Tokić M. Kvazivitamini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000950

M. Tokić, "Kvazivitamini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000950

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.