prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa)

Jelić, Denis (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Jelić, D. (2017). Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:562484

Jelić, Denis. "Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:562484

Jelić, Denis. "Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:562484

Jelić, D. (2017). 'Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:562484

Jelić D. Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:562484

D. Jelić, "Funkcionalna svojstva crnog kima (Nigella sativa)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:562484

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.