diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja

Martina Cik (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Cik, M. (2014). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033359

Cik, Martina. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033359

Cik, Martina. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033359

Cik, M. (2014). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033359

Cik M. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033359

M. Cik, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033359

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.