prikaz prve stranice dokumenta Začini u pekarskim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Začini u pekarskim proizvodima

Mareljić, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Mareljić, M. (2018). Začini u pekarskim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544198

Mareljić, Martina. "Začini u pekarskim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544198

Mareljić, Martina. "Začini u pekarskim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544198

Mareljić, M. (2018). 'Začini u pekarskim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544198

Mareljić M. Začini u pekarskim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544198

M. Mareljić, "Začini u pekarskim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544198

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.