diplomski rad
Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva

Slaviša Martinović (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Martinović, S. (2018). Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113242

Martinović, Slaviša. "Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113242

Martinović, Slaviša. "Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113242

Martinović, S. (2018). 'Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113242

Martinović S. Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113242

S. Martinović, "Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113242