diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike

Dino Vrban (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Vrban, D. (2018). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002

Vrban, Dino. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002

Vrban, Dino. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002

Vrban, D. (2018). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002

Vrban D. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002

D. Vrban, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002