Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vrban, D. (2018). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002
Vrban, Dino. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002
Vrban, Dino. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002
Vrban, D. (2018). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002
Vrban D. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002
D. Vrban, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926002