Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Krioprotekcija miofibrilarnih proteina

Marina Jaković (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Jaković, M. (2018). Krioprotekcija miofibrilarnih proteina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183410

Jaković, Marina. "Krioprotekcija miofibrilarnih proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183410

Jaković, Marina. "Krioprotekcija miofibrilarnih proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183410

Jaković, M. (2018). 'Krioprotekcija miofibrilarnih proteina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183410

Jaković M. Krioprotekcija miofibrilarnih proteina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183410

M. Jaković, "Krioprotekcija miofibrilarnih proteina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183410