prikaz prve stranice dokumenta Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda

Jurić, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Jurić, I. (2018). Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:282535

Jurić, Ivona. "Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:282535

Jurić, Ivona. "Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:282535

Jurić, I. (2018). 'Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:282535

Jurić I. Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 23.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:282535

I. Jurić, "Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:282535

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.