diplomski rad
Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice

Valentina Panzalović (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Panzalović, V. (2015). Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777700

Panzalović, Valentina. "Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777700

Panzalović, Valentina. "Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777700

Panzalović, V. (2015). 'Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777700

Panzalović V. Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777700

V. Panzalović, "Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777700