Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vrste zagađenja mlijeka

Marija Radman (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Radman, M. (2018). Vrste zagađenja mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735946

Radman, Marija. "Vrste zagađenja mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735946

Radman, Marija. "Vrste zagađenja mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735946

Radman, M. (2018). 'Vrste zagađenja mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735946

Radman M. Vrste zagađenja mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735946

M. Radman, "Vrste zagađenja mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735946