Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive

Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Cikoš, Ana-Marija; Lončarić, Melita (2018)
Citirajte ovaj rad

Moslavac, T., Jokić, S., Šubarić, D., Cikoš, A. M. i Lončarić, M. (2018). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 203-214). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

Moslavac, Tihomir, et al. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 203-214. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Drago Šubarić, Ana Marija Cikoš i Melita Lončarić. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 203-214. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 18.11.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

Moslavac, T., et al. (2018) 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 203-214. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231 (Datum pristupa: 18.11.2019.)

Moslavac T, Jokić S, Šubarić D, Cikoš AM, Lončarić M. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 203-214. [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

T. Moslavac, S. Jokić, D. Šubarić, A. M. Cikoš i M. Lončarić, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231 [Citirano: 18.11.2019.]