Scientific paper - Conference Proceedings Article
The production and stabilization of cold-pressed plum kernel oil

Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Cikoš, Ana-Marija; Lončarić, Melita (2018)
Linked objects
Cite this document...

Moslavac, T., Jokić, S., Šubarić, D., Cikoš, A. M. & Lončarić, M. (2018). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 203-214). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

Moslavac, Tihomir, et al. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, pp. 203-214. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Drago Šubarić, Ana Marija Cikoš and Melita Lončarić. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 203-214. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Accessed 2019 August 22. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

Moslavac, T., et al. (2018) 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 203-214. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231 (Accessed 22 August 2019)

Moslavac T, Jokić S, Šubarić D, Cikoš AM, Lončarić M. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Pp. 203-214. [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231

T. Moslavac, S. Jokić, D. Šubarić, A. M. Cikoš and M. Lončarić, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić and M. Jašić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695231 [Accessed: 22 August 2019]