Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | With food to health : proceedings of the 9th International scientific and professional conference |
Autor | Krunoslav Aladić |
Autor | Edita Andrić |
Autor | Andrea Bilandžija |
Autor | Irena Colić Barić |
Autor | Samira Dedić |
Autor | Aida Džaferović |
Autor | Maja Galović |
Autor | Begzada Hasukić |
Autor | Kristina Hudler |
Autor | Martina Ibrišimović |
Autor | Ljerka Ivanišević |
Autor | Stela Jokić |
Autor | Ana Josipović |
Autor | Huska Jukić |
Autor | Tajana Juriša |
Autor | Zlatko Jusufhodžić |
Autor | Sead Karakaš |
Autor | Nives Kosalec |
Autor | Ermina Kukić |
Autor | Tihana Kunić |
Autor | Davor Levanić |
Autor | Ante Lončarić |
Autor | Marin Maras |
Autor | Antonela Markulj Kulundžić |
Autor | Maja Matoša Kočar |
Autor | Indira Mehmedagić |
Autor | Amra Mehmedbegović-Živanović |
Autor | Tihomir Moslavac |
Autor | Ana Mrgan |
Autor | Maida Mulić |
Autor | Nela Nedić Tiban |
Autor | Tena Niseteo |
Autor | Mateja Paklarčić |
Autor | Fuad Pasić |
Autor | Boris Pavlović |
Autor | Ekrem Pehlić |
Autor | Vlasta Piližota |
Autor | Safeta Redžić |
Autor | Miloš Rodić |
Autor | Ivana Rumbak |
Autor | Melita Sajko |
Autor | Kemal Salkić |
Autor | Marjana Simonič |
Autor | Darja Sokolić |
Autor | Aleksandra Sudarić |
Autor | Dean Šalamon |
Autor | Aida Šapčanin |
Autor | Ivan Štedul |
Autor | Drago Šubarić |
Autor | Davor Tkalec |
Autor | Danijela Urbancl |
Autor | Natalija Uršulin-Trstenjak |
Autor | Andrija Vrbanc |
Autor | Diana Vukman |
Autor | Stanko Zrinšćak |
Autor | Nermina Ždralović |
Urednik | Drago Šubarić |
Urednik | Midhat Jašić |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Nutricionizam |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Biotehnologija |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 7 original scientific papers, 8 professional papers and 1 review paper which were presented at "9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value. |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 164 |
ISBN | 978-953-7005-45-0 |
p-ISSN | 2232-9536 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:469941 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2017 |
Skup | Naziv: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Naziv: 9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Osijek, Hrvatska Datum početka: 2016-10-13 Datum završetka: 2016-10-13 |
URL dokumenta | http://161.53.208.100/cgi-bin/lb10/unilib.cgi?form=D1100116014 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Izdavač | Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Javna napomena | Organizatori: Sveučilište u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Poljoprivredni fakultet u Osijeku; Medicinski fakultet Osijek ; Tehnološki i Farmaceutski fakultet Tuzla u suradnji s Farmaceutskomi Liječničkom komorom Tuzlanskog kantona (BiH) ; Kemijsko-tehnološki fakultet Split ; Veleučilište u Požegi ; HiST University of Trondheim (Norway) ; Hrvatska agencija za hranu (HAH) ; Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar ; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku BiH ; European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) |
Datum i vrijeme pohrane | 2019-04-02 12:29:12 |