diplomski rad
Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja

Marina Karimović (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Karimović, M. (2015). Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403884

Karimović, Marina. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403884

Karimović, Marina. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403884

Karimović, M. (2015). 'Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403884

Karimović M. Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403884

M. Karimović, "Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403884

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.