Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Senzorska analiza kvalitete kave

Ena Lukanec (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Lukanec, E. (2019). Senzorska analiza kvalitete kave (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937453

Lukanec, Ena. "Senzorska analiza kvalitete kave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937453

Lukanec, Ena. "Senzorska analiza kvalitete kave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937453

Lukanec, E. (2019). 'Senzorska analiza kvalitete kave', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937453

Lukanec E. Senzorska analiza kvalitete kave [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937453

E. Lukanec, "Senzorska analiza kvalitete kave", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937453