završni rad
Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja

Helena Bionda (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Bionda, H. (2019). Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:293055

Bionda, Helena. "Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:293055

Bionda, Helena. "Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:293055

Bionda, H. (2019). 'Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:293055

Bionda H. Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:293055

H. Bionda, "Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:293055