završni rad
Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline

Mia Vodjerek (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Vodjerek, M. (2019). Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445673

Vodjerek, Mia. "Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445673

Vodjerek, Mia. "Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445673

Vodjerek, M. (2019). 'Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445673

Vodjerek M. Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445673

M. Vodjerek, "Praćenje stabilnosti višeslojnog mikroenkapsulata bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445673