Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Anić, I. (2019). Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić, Ivana. "Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić, Ivana. "Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić, I. (2019). 'Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić I. Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
I. Anić, "Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870