prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva proteina sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalna svojstva proteina sirutke

Tadić, Goran
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Tadić, G. (2019). Funkcionalna svojstva proteina sirutke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454539

Tadić, Goran. "Funkcionalna svojstva proteina sirutke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454539

Tadić, Goran. "Funkcionalna svojstva proteina sirutke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454539

Tadić, G. (2019). 'Funkcionalna svojstva proteina sirutke', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454539

Tadić G. Funkcionalna svojstva proteina sirutke [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 27.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454539

G. Tadić, "Funkcionalna svojstva proteina sirutke", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.