prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice

Bagarić, Eva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bagarić, E. (2019). Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120598

Bagarić, Eva. "Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120598

Bagarić, Eva. "Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120598

Bagarić, E. (2019). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120598

Bagarić E. Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120598

E. Bagarić, "Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120598

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.