Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Tomljanović, M. (2019). Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364
Tomljanović, Marijana. "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364
Tomljanović, Marijana. "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364
Tomljanović, M. (2019). 'Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364
Tomljanović M. Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 11.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364
M. Tomljanović, "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364