diplomski rad
Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki

Tomljanović, Marijana (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Tomljanović, M. (2019). Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović, Marijana. "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović, Marijana. "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović, M. (2019). 'Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović M. Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

M. Tomljanović, "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.