diplomski rad
Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki

Marijana Tomljanović (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Tomljanović, M. (2019). Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović, Marijana. "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović, Marijana. "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović, M. (2019). 'Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

Tomljanović M. Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364

M. Tomljanović, "Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458364