diplomski rad
Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza

Ela Puškarić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Puškarić, E. (2019). Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić, E. (2019). 'Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić E. Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

E. Puškarić, "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291