master's thesis
Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza

Puškarić, Ela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Puškarić, E. (2019). Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić, E. (2019). 'Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Puškarić E. Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2021 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

E. Puškarić, "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291

Islandora Bookmark - Please login to use this feature