diplomski rad
Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja

Marko Mihalina (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Mihalina, M. (2019). Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:498773

Mihalina, Marko. "Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:498773

Mihalina, Marko. "Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:498773

Mihalina, M. (2019). 'Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:498773

Mihalina M. Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:498773

M. Mihalina, "Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:498773