prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla

Hećimović, Dubravka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Hećimović, D. (2019). Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178

Hećimović, Dubravka. "Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178

Hećimović, Dubravka. "Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178

Hećimović, D. (2019). 'Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178

Hećimović D. Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178

D. Hećimović, "Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.