prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja

Bobovec, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bobovec, J. (2020). Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:439974

Bobovec, Josipa. "Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:439974

Bobovec, Josipa. "Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:439974

Bobovec, J. (2020). 'Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:439974

Bobovec J. Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:439974

J. Bobovec, "Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:439974

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.