prikaz prve stranice dokumenta Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima

Horvatić, Karlo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Horvatić, K. (2020). Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić, Karlo. "Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić, Karlo. "Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić, K. (2020). 'Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić K. Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

K. Horvatić, "Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.