prikaz prve stranice dokumenta Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima

Horvatić, Karlo
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Horvatić, K. (2020). Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić, Karlo. "Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić, Karlo. "Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić, K. (2020). 'Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Horvatić K. Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2020 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

K. Horvatić, "Metode detekcije i kvantifikacije lizozima u prehrambenim proizvodima", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533730

Islandora Bookmark - Please login to use this feature