diplomski rad
Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine

Horvatić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Horvatić, I. (2020). Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:696021

Horvatić, Iva. "Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:696021

Horvatić, Iva. "Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:696021

Horvatić, I. (2020). 'Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:696021

Horvatić I. Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:696021

I. Horvatić, "Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:696021

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.