Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Botak, I. (2020). Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324
Botak, Ivana. "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324
Botak, Ivana. "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324
Botak, I. (2020). 'Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324
Botak I. Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324
I. Botak, "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324