Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za ekologiju i toksikologiju
Sluganović, A. (2013). Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024
Sluganović, Ana. "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024
Sluganović, Ana. "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024
Sluganović, A. (2013). 'Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024
Sluganović A. Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024
A. Sluganović, "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024