prikaz prve stranice dokumenta Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus

Sluganović, Ana (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za biokemiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Sluganović, A. (2013). Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, Ana. "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, Ana. "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, A. (2013). 'Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović A. Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

A. Sluganović, "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.