diplomski rad
Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama

Simeunović, Brankica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Simeunović, B. (2020). Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović, Brankica. "Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović, Brankica. "Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović, B. (2020). 'Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović B. Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

B. Simeunović, "Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.