master's thesis
Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama

Simeunović, Brankica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Simeunović, B. (2020). Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović, Brankica. "Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović, Brankica. "Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović, B. (2020). 'Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Simeunović B. Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2022 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

B. Simeunović, "Usporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702657

Please login to the repository to save this object to your list.