Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma

Anita Kolaković (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za biokemiju i toksikologiju
Citirajte ovaj rad

Kolaković, A. (2013). Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441660

Kolaković, Anita. "Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441660

Kolaković, Anita. "Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441660

Kolaković, A. (2013). 'Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441660

Kolaković A. Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441660

A. Kolaković, "Utjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441660