diplomski rad
Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa

Katalinić, Toni
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Citirajte ovaj rad

Katalinić, T. (2021). Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840193

Katalinić, Toni. "Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840193

Katalinić, Toni. "Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840193

Katalinić, T. (2021). 'Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840193

Katalinić T. Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840193

T. Katalinić, "Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840193

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.