diplomski rad
Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa

Šimošić, Ema
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Šimošić, E. (2021). Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, Ema. "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, Ema. "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, E. (2021). 'Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić E. Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

E. Šimošić, "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.